top of page

KREATIONER FÖR VARJE TILLFÄLLE

VI ÄR STOLTA EKERÖBOR SOM ÄLSKAR BLOMMOR

Florés kreatörer skapar blomsterkreationer för varje dag i livet. De lata dagarna, de vackra dagarna, de magiska dagarna och de enkla dagarna. Vi har en tanke bakom allt vi binder och vi binder med stolthet för dig och de känslor du vill förmedla. Här ser du några av de tillställningar vi skapar blomarrangemang för som bröllop, dop, fester och begravningar. Tveka inte för att kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg.

blommor-bröllop-ekerö

BRÖLLOP

Det finns dagar då blomster spelar mer roll än andra. Då somliga buketter sjunger högre än andra. Vi binder även för just dessa dagar.

blommor-abonnemang-ekerö

ABONNEMANG

Med Abonnemangsblommor är allt du behöver göra att öppna dörren när vi ringer på. Få en bukett färgsprakande, säsongs- blommor på abonnemang.

blommor-dop-ekerö

DOP

Finns det någonting bättre än att skapa blomsterarrangemang för framtiden och allt vad den har att erbjuda? Vi på Floré älskar att binda för dopdagen.

blommor-begravning-ekerö

BEGRAVNING

Blommor talar ett tyst språk som passar stillsammare tillställningar där inget ljus säger mer än alla ord i hela världen. Låt oss hjälpa dig säga rätt ord på blomspråk.

blommor-fest-ekerö

FEST

Låt bordet svämma över av färgsprakande blomarrangemang på festen och låt doften ligga kvar i luften till långt in på småtimmarna. Vad firar vi?

blommor catering ekerö

Florévent

RÄKNA MED OSS

Låt oss hjälpa dig skapa det perfekta eventet. Oavsett om det handlar om en träff mellan gamla vänner eller ett gnistrande vinterbröllop så finns vi här för att lösa blommor, dekor och catering!

blommor-catering-ekerö
Flore logga karro02.png

FAMILJEN BAKOM FLORÉ

Floré är ett familjeägt företag som tror på kreativitet, samarbete och hållbarhet. Vi är stolta Ekeröbor och glada att kunna bjuda på en extraordinär upplevelse för såväl familjer som företag.

CATERING FÖR VARJE EVENT

EKERÖS LEVERANTÖR AV ORGANISKT OCH NÄRPRODUCERAT

Med oss som samarbetspartner kan du slappna av inför evenemanget du planerar, vi löser det mesta - bland annat Catering! Faktum är att catering är en av Florés stora passioner. Vi kan mat och dekor, vi kan människor och god stämning och vi mår aldrig bättre än när vi får kombinera våra passioner genom våra cateringtjänster. Låt dig inspireras av ett axplock nedan och tveka inte för att höra av dig för en konsultation inför ditt nästa event.

catering-ekerö

MAT

Vi på Floré ordnar med catering för hela Ekerös konferensvärld. Vi kan erbjuda färdigkombinerade rätter såväl som skräddarsydda upplägg efter era önskemål.

catering-ekerö

PORSLIN

Med oss behöver du inte oroa dig över att ordna mat, dekor och porslin från olika aktörer. Vi löser såväl maten som upplevelsen på matbordet!

catering-ekerö

DEKORATION

Det krävs fler delar än "bara" god mat för att skapa en bestående upplevelse. Därför erbjuder vi inspirerande blomarrangemang som tillval till din catering.

catering-ekerö

DET EXTRA

Vi ordnar inte bara konferens-middagar. Kontakta oss om fina frukostbrickor, mackor och enklare brunch-sallader. Vi löser era behov oavsett önskemål!

EKERÖS ARBETSPLATSER

FLORÉ HÅLLER HELA EKERÖ I RULLNING

Floré ordnar med catering och helhetslösningar till dussintals verksamheter över hela Ekerö. Vi har ramavtal med Ekerö kommun så att kontor, skolor och dagis på ön får närproducerat på bordet. Vi tror på det vi gör och har mycket glada kunder, skall inte du bli en av de? Tveka inte för att kontakta oss så tar vi ett förutsättningslöst möte om era företagsbehov. 

catering företag ekerö

KONFERENS

Skaffa en helhetspartner för era konferenser detta år. Vi ordnar med allt från porslin till mat och dryck så att ni kan fokusera på företagsutveckling.

catering företag ekerö

MÖTEN

Ha ett direktnummer att ringa när mötet drar ut på tiden och ni behöver mat och dryck till teamet. Vi ordnar allt från snacks till hela måltider för er personal.

catering företag ekerö

PERSONAL

Kom ihåg den personal som inte är på plats. Vi blir din leverantör av blombud vid gratulationer, kondoleanser och hejarop så att du får tid över till annat.

catering företag ekerö

KONTOR

Energinivån på kontoret kan göra skillnad på flopp och framgång. Se till att din personal har allt från frukt till lunch och snacks på plats med hjälp av oss på Floré.

catering företag ekerö

EVENT

Se till att era team building- event handlar om företaget och inte om servis, mat och dryck. Boka möte med oss om ditt företagsevent så löser vi det praktiska.

catering företag ekerö

AVTAL

Slipp ringa runt för ditt företags catering-behov. Ha ett nummer som fixar allt från dryck på eventet till fruktkorg på kontoret och mycket mer.

bottom of page