top of page

FÖR VARJE EVENT PÅ EKERÖ

FLORÉ ÄLSKAR EVENT OCH VI VILL HJÄLPA ALLA PÅ EKERÖ TILL SAMMA KÄNSLA

Florévent är våra paketlösningar för dig som planerar ett evenemang och vill slippa för många kockar i grytan. Vi hjälper dig med porslin, mat, dryck och dekor. Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg speciellt för dig. Tveka inte för att kontakta oss så att vi kan sätta igång!

event ekerö

BRÖLLOP

Tänk på annat på er stora dag! Med Florévent löser vi hela middagsbordet och varför inte fördrinksbordet och tårtbordet också? Lämna det till oss.

event ekerö

MINNESSTUND

Vi hjälper dig med planeringen för er minnesstund så att du slipper tänka på saker som mat, dryck, porslin och dekoration när du har fullt upp med sorgebearbetning.

event ekerö

DOP

Missa inte att ta de oförglömliga dopbilderna för att du dukar bordet. Låt oss sköta allting runtom och hälsa barnet välkommen till världen istället.

event ekerö

FEST

Vi på Floré tycker att man skall ta varje chans man får till att fira något eller någon. Och vi löser allt runtomkring så att du kan slappna av och ha kul hela natten lång!

event ekerö

BEGRAVNING

Att hantera sorg och saknad är tungt nog utan att behöva arrangera mottagning för andra. Låt oss hjälpa till med begravningsplaneringen!

event ekerö

TRÄFF

Slipp ångest över att hinna laga mat, handla dricka och dekorera bordet. När goda vänner träffas är allt fokus på varandra och vi löser allting annat runtomkring.

bottom of page