top of page

EKERÖS ARBETSPLATSER

FLORÉ HÅLLER HELA EKERÖ I RULLNING

Floré ordnar med catering och helhetslösningar till dussintals verksamheter över hela Ekerö. Vi har ramavtal med Ekerö kommun så att kontor, skolor och dagis på ön får närproducerat på bordet. Vi tror på det vi gör och har mycket glada kunder, skall inte du bli en av de? Tveka inte för att kontakta oss så tar vi ett förutsättningslöst möte om era företagsbehov. 

catering företag ekerö

KONFERENS

Skaffa en helhetspartner för era konferenser detta år. Vi ordnar med allt från porslin till mat och dryck så att ni kan fokusera på företagsutveckling.

catering företag ekerö

MÖTEN

Ha ett direktnummer att ringa när mötet drar ut på tiden och ni behöver mat och dryck till teamet. Vi ordnar allt från snacks till hela måltider för er personal.

catering företag ekerö

PERSONAL

Kom ihåg den personal som inte är på plats. Vi blir din leverantör av blombud vid gratulationer, kondoleanser och hejarop så att du får tid över till annat.

catering företag ekerö

KONTOR

Energinivån på kontoret kan göra skillnad på flopp och framgång. Se till att din personal har allt från frukt till lunch och snacks på plats med hjälp av oss på Floré.

catering företag ekerö

EVENT

Se till att era team building- event handlar om företaget och inte om servis, mat och dryck. Boka möte med oss om ditt företagsevent så löser vi det praktiska.

catering företag ekerö

AVTAL

Slipp ringa runt för ditt företags catering-behov. Ha ett nummer som fixar allt från dryck på eventet till fruktkorg på kontoret och mycket mer.

bottom of page