top of page

CATERING FÖR VARJE EVENT

EKERÖS LEVERANTÖR AV ORGANISKT OCH NÄRPRODUCERAT

Med oss som samarbetspartner kan du slappna av inför evenemanget du planerar, vi löser det mesta - bland annat Catering! Faktum är att catering är en av Florés stora passioner. Vi kan mat och dekor, vi kan människor och god stämning och vi mår aldrig bättre än när vi får kombinera våra passioner genom våra cateringtjänster. Låt dig inspireras av ett axplock nedan och tveka inte för att höra av dig för en konsultation inför ditt nästa event.

catering-ekerö

MAT

Vi på Floré ordnar med catering för hela Ekerös konferensvärld. Vi kan erbjuda färdigkombinerade rätter såväl som skräddarsydda upplägg efter era önskemål.

catering-ekerö

PORSLIN

Med oss behöver du inte oroa dig över att ordna mat, dekor och porslin från olika aktörer. Vi löser såväl maten som upplevelsen på matbordet!

catering-ekerö

DEKORATION

Det krävs fler delar än "bara" god mat för att skapa en bestående upplevelse. Därför erbjuder vi inspirerande blomarrangemang som tillval till din catering.

catering-ekerö

DET EXTRA

Vi ordnar inte bara konferens-middagar. Kontakta oss om fina frukostbrickor, mackor och enklare brunch-sallader. Vi löser era behov oavsett önskemål!

bottom of page