top of page

KREATIONER FÖR VARJE TILLFÄLLE

VI ÄR STOLTA EKERÖBOR SOM ÄLSKAR BLOMMOR

Florés kreatörer skapar blomsterkreationer för varje dag i livet. De lata dagarna, de vackra dagarna, de magiska dagarna och de enkla dagarna. Vi har en tanke bakom allt vi binder och vi binder med stolthet för dig och de känslor du vill förmedla. Här ser du några av de tillställningar vi skapar blomarrangemang för som bröllop, dop, fester och begravningar. Tveka inte för att kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg.

blommor-bröllop-ekerö

BRÖLLOP

Det finns dagar då blomster spelar mer roll än andra. Då somliga buketter sjunger högre än andra. Vi binder även för just dessa dagar.

blommor-abonnemang-ekerö

ABONNEMANG

Med Abonnemangsblommor är allt du behöver göra att öppna dörren när vi ringer på. Få en bukett färgsprakande, säsongs- blommor på abonnemang.

blommor-dop-ekerö

DOP

Finns det någonting bättre än att skapa blomsterarrangemang för framtiden och allt vad den har att erbjuda? Vi på Floré älskar att binda för dopdagen.

blommor-begravning-ekerö

BEGRAVNING

Blommor talar ett tyst språk som passar stillsammare tillställningar där inget ljus säger mer än alla ord i hela världen. Låt oss hjälpa dig säga rätt ord på blomspråk.

blommor-fest-ekerö

FEST

Låt bordet svämma över av färgsprakande blomarrangemang på festen och låt doften ligga kvar i luften till långt in på småtimmarna. Vad firar vi?

bottom of page